Akın, Kültür Sanat Merkezi hakkında bilgiler verdi

Beraberindeki heyetle birlikte Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çini Kursunu ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kursiyerlerden bilgi alarak talep ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-03-04 10:40:51 eklenmiş ve 112 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çini Kursunu ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çini Kursumuzu ziyaret ettik. Ziyaretimizde Çini Kursu’nda yapılan çalışmaları inceleyip, Eğitmen Fahri Güler ve kursiyerlerden bilgiler alıp, taleplerini dinledik. Ziyaretimizde ayrıca kursiyerimize yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Kültür Sanat Merkezi hakkında da bilgiler verdik. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerin ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve becerilerini sosyal etkinliklerimizle halkın beğenisine sunmalarına olanak sağlamak bizlerin en önemli görevleri arasında. Bizler de bu bilinçle hareket ederek kültürel ve sosyal anlamada da halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›