Başkan, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile ilgili bilgi verdi

Dallıca Köyü’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cemal Akın, 5 bin kişinin istihdam edilmesi beklenen Dallıca’da hayata geçirilecek olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Akın, “Filyos Projesi’nin Bartın’ımıza sağlayacağı katma değeri artırmak için Belediyemiz tarafından da çalışmalar yürütüyoruz. Filyos Bölgesi’ne yan sanayi oluşturacak 5 bin dolayında istihdam olanağı beklediğimiz Dallıca’da Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ni Bartın’ımıza kazandırabilmek için imar planında çalışmalar yaptık. Bu bölgemizde belirlenen ve onayı gelen alanlarda 18 uygulamasına başladık” dedi.
Bu haber 2022-02-28 15:59:15 eklenmiş ve 173 kez görüntülenmiştir.

 

5 kişiyi istihdam sağlayacak Dallıca Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircioğlu ile birlikte Dallıca Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Akın, gerçekleştirilen Belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Filyos Projesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Akın, 5 bin kişinin istihdam edilmesi beklenen Dallıca’da hayata geçirilecek olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile ilgili bilgi verdi.

 

 

İmar planında yapılan çalışmaları anlattı

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, açıklamasında “Şehir merkezindeki ziyaretlerimizin yanı sıra sık sık köylerimizi de ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu akşam da mücavir alanımız Dallıca Köyü’nde vatandaşlarımızla selamlaşarak sohbet ettik. Ziyarette Filyos Projesi’nin Bartın’ımıza sağlayacağı katma değeri artırmak için Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları paylaştım. Filyos Bölgesi’ne yan sanayi oluşturacak 5 bin dolayında istihdam olanağı beklediğimiz Dallıca’da Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ni Bartın’ımıza kazandırabilmek için imar planında yaptığımız çalışmaları anlattım. Bu bölgemizde belirlenen ve onayı gelen alanla ilgili 18 uygulamasına başladığımızın müjdesini verdim. Hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri misafir eden Köy Muhtarımız Sayın İsmet Kızıldağ ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›