Başkan Kumlucalı vatandaşlarla bir araya geldi

Kumluca’da vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken projelerle ilgili öneri ve talepleri de dinledi.
Bu haber 2022-02-28 15:45:08 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Akın, gerçekleştirilen Belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Vatandaşların projelerle ilgili öneri ve taleplerini de dinleyen Akın, misafirperverlikleri için Kumlucalı vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Akın, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmesinde; “Doğasıyla, misafirperver, güler yüz ve hoşgörü sahibi insan yapısıyla Batı Karadeniz’in incisi güzel Bartın’ımızın şirin beldesi Kumluca’da dostlarımızla bir aradayız. Kumluca Belediye Başkanımız İsmail Can’ın da hazır bulunduğu programda, vatandaşlarımıza belediye çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgiler verdim, fikir alışverişinde bulunarak, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledim. Gerekli notları aldım. Programın hazırlanmasında emeği geçen gurbetçi dostlarımıza, Kavaklı Kaldırım Mahallesi Muhtarımız Ali Güner, Kavaklı Kaldırım Mahallesi sakinlerimize, Kumluca Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Güner ve Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Cemal Akın Kumluca Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›