Başkan OSB’deki fabrikaları ziyaret etti

Bartın Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmalarını anlatarak talep ve önerileri dinlerken Filyos Bölgesi’nde yapılan yatırım ve çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi. Başkan Akın, “OSB’de bulunan fabrikalar şehrimizin istihdamına büyük katkı sağlıyor. Üretime katkı sağlıyor. O nedenle Bartın Belediyesi olarak OSB’nin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında imkânlar çerçevesinde üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-02-28 10:18:28 eklenmiş ve 198 kez görüntülenmiştir.

 

“Yanlarında olmaya devam edeceğiz”

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren fabrikalara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.

 

 

Bu ziyaretler kapsamında Başkan Akın, son olarak HANSET Çelik Mobilya Sahibi Cihan Uça’yı ve Pinaldi Tekstil A.Ş. Sahibi Şükrü Taş’ı ziyaret etti.

 

 

Başkan Akın’a bu ziyaretinde Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Aydın, Bartın Belediye Meclis Üyesi Egemen Kemik eşlik etti.

 

 

Fabrikaları gezerek, çalışanlarla sohbet eden Akın, misafirperverlikleri için fabrika sahipleri ve çalışan personellere teşekkür etti.

 

 

Ziyaretlerde Başkan Akın, Filyos Bölgesi’nde yapılan yatırım ve çalışmalar da görüşüldü. Akın, Filyos Projesi’nin Bartın’a sağlayacağı katma değeri artırmak için Bartın Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları paylaştı.

 

 

Fabrika çalışmaları hakkında bilgiler aldı

 

 

İlk olarak HANSET Çelik Mobilya Fabrikasını ziyaret eden Akın, çalışan personelle sohbet ederek, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetini sürdüren Hanset Çelik Mobilya sahibi Sayın Cihan Uça’yı ziyaret ettik. Fabrika çalışmaları hakkında bilgiler aldık. İlimizde istihdam ve ekonomiye katkı sunan Hanset Çelik Mobilya Sahibi Sayın Cihan ve Gökhan Uça kardeşlere, babaları İzzet Uça, işletme ortağı Mustafa Tunay’a ve personellerine misafirperverlikleri, hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

“Üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yanlarında olduk”

 

 

Akın, ikinci ziyaretini de Pinaldi Tekstil A.Ş.’ye gerçekleştirdi. Pinaldi Tekstil Sahibi Şükrü Taş ile sohbet eden Akın, Organize Sanayi Bölgelerinin, ülkelerin, bölgelerin ve şehirlerin ekonomik yapılarının gelişmesinde önemli görevler üstlendiğini vurguladı.

 

 

Başkan Akın, sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak, çarpık sanayileşme ve çevre sorunlarını önlemek, kentleşmeyi yönlendirmek, kaynakları rasyonel kullanmak, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanmak, sanayi türlerinin belirli bir plan dahilinde yerleştirilmek ve geliştirmek amacını güden Organize Sanayi Bölgesinin kentimiz için büyük önem taşıdığını söyledi. Akın; “OSB’de bulunan fabrikalar şehrimizin istihdamına büyük katkı sağlıyor. Üretime katkı sağlıyor. O nedenle Bartın Belediyesi olarak OSB’nin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında imkânlar çerçevesinde üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : OSB Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›