Kalaycı, Kumluca’daydı

Kumluca’da esnaf, sanayici ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Üretenin, bu ülkeye katkı sağlayanın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Telefonlarımız sürekli açık, bir sorun varsa o sorunu gidermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Bu haber 2022-02-28 09:55:11 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

“Üretenin destekçisi olmaya devam edeceğiz”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, beraberindeki İl başkan Yardımcıları Sercan Ayhan ve Hüseyin Demirci ile teşkilat mensuplarıyla birlikte Kumluca beldesinde ziyaretlerde bulundu.

 

 

İlk olarak partisinin Kumluca Belde Başkanlığı’nı ziyaret eden Kalaycı, Belde Başkanı Nejdet Şerbetçi ve teşkilatı ile bir araya geldi.

 

 

Buradaki konuşmasında parti çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Kalaycı, sürekli vatandaşların yanında olmaya gayret ettiklerini, teşkilatların da bu doğrultuda gece-gündüz demeden çalıştığını söyledi.

 

 

Kalaycı, daha sonra Şerbetçi ile birlikte Kumluca - Abdipaşa yol güzergahında incelemelerde bulundu. Bölgede geçtiğimiz yaz büyük bir sel felaketinin yaşandığına dikkat çeken Kalaycı, kış ayının araya girmesi nedeniyle yavaşlayan çalışmaların, havaların düzelmesiyle birlikte yeniden hızlanacağını ifade etti.

 

 

“Boynumuzun borcu” dedi

 

 

Bölgede yaşanan selin ardından devlet ve hükümet olarak bölgeye akın ettiklerini hatırlatan AK Parti Bartın İl Başkanı Kalaycı, “AK Parti, milleti için vardır. Milletimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Çözmek de boynumuzun borcudur. Biz milletimizin hizmetkarıyız. Ortada bir sorun kalmayana kadar geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

“Telefonlarımız sürekli açık”

 

 

Kumluca’da esnaf ve sanayicilere de ziyaretlerde bulunan Kalaycı, başta ekonomi olmak üzere esnaflarla görüş alışverişinde bulunurken “Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulunduk ve bizlerden taleplerini dinledik. AK Parti olarak teşkilatımız olarak vatandaşımızın, esnaflarımızın, sanayicilerimizin daima emrinizdeyiz. Üretenin, bu ülkeye katkı sağlayanın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Telefonlarımız sürekli açık, bir sorun varsa o sorunu gidermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.  

 

 

Son olarak Kumluca Beldesinde faaliyet gösteren Elif Tekstil Fabrikası’nı da ziyaret eden Kalaycı, fabrika yöneticileri ve çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı Kumluca Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›