Söz verdik yaptık!

Şiremirçavuş Mahallesi’ne 1000 tonluk betonarme su deposu yapım Projesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üzerini kapatmak üzere sundurma çalışması ile gerçekleştiriyor.
Bu haber 2022-02-23 16:19:17 eklenmiş ve 198 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - 2019-2024 projelerimiz arasında yer alan Şiremirçavuş Mahallesi’ne Su Deposu Projesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından üzerini kapatmak üzere sundurma çalışması gerçekleştiriyor. Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Şiremirçavuş Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerlerinin su ihtiyacını karşılayabilmek ve ilerleyen dönemlerde ihtiyaç olması durumunda Gecen Mahallesi’ne de su desteği verebilmek adına 250 tonluk GRP kompozit su deposu konulması ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz üzerini kapatmak üzere sundurma çalışması başlattı.

 

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Yeni dönem için vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesini daha hayata geçirdik. Bartın Belediyesi tarafından Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiralanan 2985 metrekarelik alana yerleştirilecek olan GRP kompozit depoya Plc-scada ve otomasyon sistemi ile Türbe Su Arıtma Tesisinden uzaktan müdahale edilebilecek. Bu çalışmaların yanı sıra yine 2 mahallede artan su ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla 1000 tonluk betonarme su deposu yapım çalışmasını gerçekleştirdik. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz ise su deposunun üzerini sundurma çalışması ile kapatarak projemizi tamamlamış olacağız. Bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyor, depomuzun mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›