Halk dansları şöleni

Bartın Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini düzenlediği Halk Dansları Şöleni 25-26 Şubat Cuma-Cumartesi günü Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bartın Belediyesi Halk Dansları topluluğu tarafından gerçekleştirilecek.
Bu haber 2022-02-23 16:11:25 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bartın Belediyesi Halk Dansları topluluğu, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarını şölen programı ile taçlandıracak. Bartın Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini düzenlediği Halk Dansları Şöleni 25-26 Şubat Cuma-Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bartın Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan şölende 280 dansçıdan oluşan Halk Dansları Topluğu, 11 grupla sahne alacak. Her yıl yeni koreografilerle sahne alan ekip, bu sene zengin içeriğiyle görselliği ön plana çıkartan şölen programıyla Bartın halkının karşısında olacak.

 

 

“Her Zaman Destekçisi Olduk”

 

 

Bu tür etkinliklerin önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 25-26 Şubat Cuma-Cumartesi günü saat 19.30’da Bartın Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Bartın Belediyesi 7.Halk Dansları Şöleni’ne tüm halkı davet etti. Akın, Bartın Belediyesi olarak kentin alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla kültür, sanat, spor ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Kültürel ve sanatsal hayatın zenginleştirilmesine yönelik faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirten Akın, bu çerçevede de en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını ifade etti.

 

 

“Tüm Halkımızı Davet Ediyorum”

 

 

Akın; “Bartın Belediyesi Halk Dansları ekibimiz çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerimizin serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirdikleri ve her geçen gün çok daha büyüyen, büyüdükçe birçok başarılı gösteriye imza atan, 7'den 70'e herkese hizmet veren bir oluşumdur. Halk Dansları Topluluğumuz bu sene 7. şölen programıyla sanatsever halkımıza buluşmaya hazırlanıyor. 25-26 Şubat Cuma-Cumartesi günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek olan şölen programı için uzun süredir meşakkatli bir hazırlık sürecinde olan dansçılarımızın gösterisini izlemeye tüm halkımızı davet ediyorum. Halk Dansları Hocamız Orhan Doğan'a ve gönüllülük esasıyla halk dansları ekibimizde yer alan tüm dansçı dostlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›