Tosunoğlu Sokak’a da yeraltı çöp konteyneri!

Toplu çöpün çıktığı noktalarda çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam eden Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kırtepe Mahallesi Tosunoğlu Sokak’ta da konteynerleri yeraltına aldı.
Bu haber 2022-02-23 15:48:08 eklenmiş ve 145 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu çöpün çıktığı noktalarda çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyor.

 

 

Bartın Belediyesi kent merkezinin daha çağdaş bir çehreye kavuşması adına başlatmış olduğu yeraltı çöp konteyneri yerleştirme çalışmaları, vatandaşlarla tarafından büyük beğeni topluyor.

 

 

Kapakları otomatik sistemle kapanan, ayakla açılan pedal sistemine sahip yeraltı çöp konteynerleri ile vatandaşlar konteynere el değmeden daha sağlıklı şekilde çöplerini atabilme imkânı buluyor.

 

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar birçok noktada çöp konteynerleri yeraltına alınırken, son olarak Kırtepe Mahallesi Tosunoğlu Sokak’ta çalışma gerçekleştirdi.

 

 

“Daha sağlıklı”

 

 

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Toplu çöpün çıktığı alanlarda çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyoruz. Bu çalışmamız ile çöpleri yer altına hapsederek hem görüntü kirliliğini önlüyoruz hem de konteynırların işgal ettiği alanlardan tasarruf sağlamış oluyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza konteynere el değmeden daha sağlıklı şekilde çöplerini atabilme imkânı sağlıyoruz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›