“Bizlere ailelerinin emaneti”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan daveti kırmayarak öğrenci evine konuk oldu. Öğrenci topluluklarının hazırlamış oldukları sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere imkânları ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Akın, il dışından öğrenim görmek için gelen öğrencilerin Bartın’ın emaneti olduğunu ifade ederek “Bu çerçevede onların huzuru mutluluğu ve başarısı için ne lazımsa yapıyor üzerimize düşen konularda gerekli desteği veriyoruz. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2018-11-01 14:32:58 eklenmiş ve 282 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin’in de katıldığı ziyarette bir süre öğrencilik anılarını paylaşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sıcak ve samimi sohbetiyle öğrencilerin yakın ilgisi ile karşılandı. Başkan Cemal Akın ziyarette gençlerle ilimiz hakkında fikir alış verişinde bulunarak, onların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretin sonunda ise Başkan Cemal Akın ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Her konuda öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak ilimize 50 yıl, 100 yıl hizmet verecek projeleri hayata geçirdik. Bu çalışmaları yaparken eğitim öğretim hayatlarını ilimizde sürdüren öğrencilerimiz içinde birçok çalışma gerçekleştirdik. İlimizde sosyal alanların sayısını artırarak öğrencilerimizin boş vakitlerini daha güzel ve verimli geçirmelerini sağladık.  Bir diğer önemli çalışmamızda öğrencilerimizin ev eşyalarını taşımaları ile ilgili oldu. Bartın Belediyesi olarak öğrencilerimizin ev taşımalarında hiçbir ücret talep etmeden araç yardımında bulunarak destek olmaya çalıştık. Ayrıca öğrenci topluluklarının hazırlamış oldukları sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. İl dışından öğrenim görmek için ilimize gelen öğrenciler bizlere ailelerinin emanetidir. Bu çerçevede onların huzuru mutluluğu ve başarısı için ne lazımsa yapıyor üzerimize düşen konularda gerekli desteği veriyoruz. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz.  Bugün bizleri ağırlayan değerli öğrenci kardeşlerimize misafirperverlikleri, güler yüz ve samimiyetleri için teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›