Milli Eğitim Müdürü Acar, Kozcağız’daydı

Sahadaki aktif çalışmalarına devam ederek ilçe ilçe, köy köy okul ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, son olarak Kozcağız İlkokulu ile Kozcağız Yuva Anaokulu’nu ziyaret etti.
Bu haber 2022-02-21 12:56:02 eklenmiş ve 202 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Kozcağız İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, okul idaresi ve öğrenciler tarafından çiçek ile karşılandı.

 

 

Öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Acar’ı okullarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirirken büyük bir ilgi gösterdi.

 

 

Ziyaretinde bir dizi incelemelerde bulunan Acar, okul bina çevresinde ve binanın fiziki yapısıyla ilgili incelemeler gerçekleştirerek Okul Müdürü İdris Akın’dan bilgiler aldı.

 

 

Öğretmenler odası ziyaretinde de, öğretmenler ile “salgın tedbirlerinin önemi”, “öğrencilerin sorumluluk sahibi olmaları”, “akademik başarıyı arttırma”, “idareci ve öğretmen iletişimi”, “öğretmen ve öğrenci iletişimi” gibi konulara değinerek motivasyonu artırma yönünde konuşma gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, öğretmenlerden gelen soruları da yanıtlayarak ziyaretini sonlandırdı.

 

 

Ziyaretinin sonrasında Kozcağız Yuva Anaokulunu da ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Ayşe Yılmaz’dan bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Acar, okul idaresi ve personeline de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

ETİKETLER : İl Milli Eğitim Müdürlüğü Oğuzhan Acar Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›