İŞKUR için yeni hizmet binası yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı tamamlanmak üzere olan bartın Adalet Sarayı inşaatında incelemelerde bulundu. İktidarları döneminde Bartın’a 6 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını belirtirken devam eden yatırım projelerinin tutarının da 6 milyar lira olduğunu kaydeden AK Pati Bartın Milletvekili Tunç, İŞKUR için yeni biz hizmet binası müjdesi de verdi.
Bu haber 2018-10-31 15:29:09 eklenmiş ve 373 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Balkan Yardımcısı Av. Göksel Candan ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte, Bartın Merkez Gölbucağı Mahallesi’nde inşaat çalışmaları hızla devam eden Bartın Adalet Sarayı’nda incelemelerde bulunarak; yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnceleme gezisi sonrasında bir değerlendirmede bulunan Tunç, yaptığı açıklamada “Bartın Adalet Sarayı’nın yapımı tamamlanmak üzere, inşaatta çalışan işçi kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Yüzde 80 oranında tamamlanan inşaatta son rötuşlar yapılıyor. Bartın’daki büyük bir eksikliği daha gidermenin ve uzun yıllar Bartın halkına hizmet verecek bir eseri kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç bloktan oluşan 30 milyon lira proje maliyeti bulunan Adalet Sarayı Gölbucağı Mahallesi’nde Bartın’ın tam merkezinde inşa ediliyor.”dedi.

 

İŞKUR için yeni bina müjdesi

 

İktidarları döneminde Bartın’a 6 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını belirtirken devam eden yatırım projelerinin tutarının da 6 milyar lira olduğunu kaydeden AK Pati Bartın Milletvekili Tunç, İŞKUR için yeni biz hizmet binası müjdesi de vererek “Bartın’da il merkezinde Kamu hizmet binalarının yapımlarını sağladık. Valilik Hizmet binası, Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, Kültür Müdürlüğü Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’ni, Bölge Trafik Denetleme Hizmet Binası, Merkez Öğretmenevi ile SGK Hizmet binasını hizmete açtık. Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaat çalışmaları tamamlandı. Bartın’a yeni İŞKUR hizmet binası için çalışmaları başlattık. Arsa tahsis çalışmalarının tamamlandı, yeni İŞKUR hizmet binasının önümüzdeki günlerde proje ihalesi yapılacak ve ardından yapım ihalesini gerçekleştirecek.” ifadelerini kullandı.


ETİKETLER : Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›