Galericiler Sitesi için 18 Şubat’ta temel atılacak

Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan, 18 Şubat 2022 Cuma günü Galericiler Sitesinin temel atma töreninin yapılacağının müjdesini verdi.
Bu haber 2022-02-14 09:56:22 eklenmiş ve 239 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

 

Her bütçeye uygun, galerici esnafının isteği doğrultusunda inşa edilen ve Bartın Oto Galericiler Derneği tarafından çalışmaları yürütülen ve site içerisinde oto galerileri, noter, kafeterya, sigorta acentalığı, butik otel, eksper, aksesuar, restoran ve banka şubesi gibi bir çok iş kolunun da içinde bulunduğu 76 dükkandan oluşan bir yaşam alanı meydana getirilecek. 75 milyon değerindeki proje sadece Bartın’a olan ilgiyi değil, çevre illere nazaran ilk ve tek proje olması sebebiyle de bölgeye ilgiyi artırdı.

 

 

Çevre illerden de projeye yüksek talebin olduğu ifade eden Galericiler Sitesinin temelinin atılacağını belirten Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan, 18 Şubat Cuma günü yapılacak olan törenle Oto Galericileri Sitesi’nin temellerinin atılacağının müjdesini verdi.

 

 

Oto Galericilerle bir araya gelen Aslan, “Galericiler sitemiz ile ilgili bilgi vermek için buradayız. 18 Şubat 2022 Cuma günü temel atmayı düşünüyoruz. Bütün galerici esnafımızı bu konu ile ilgili bilgilendireceğiz. Bütün çalışmalar olumlu bir şekilde devam ediyor. Temmuz ayına yetiştirmeye çalışacağız. Bir iki ay da sarkabilir. Yasal izinler ve ruhsatlar alındı. Bir aksilik yok. Bütün yatırımlar yapıldı. İnşallah temmuz ayı sonuna yetiştirmeye çalışacağız. Kira bedelleri için soru soranlar olmuştu bana. Dükkan metrekarelerine göre, 3 bin lira ile 7 bin lira arasında kira bedelleri var. Kira sözleşmesi yapmayanlar gelip yapabilirler. Galericiler sitesi ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Oto Galericiler Derneği Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›