Kılıç, öğrencilerle film gösteriminde buluştu

50 öğrenciyle “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izleme etkinliğinde buluşan Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, emeği geçenlere teşekkür etti.
Bu haber 2022-02-12 13:16:49 eklenmiş ve 105 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber merkezi -Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, eğitimde çalışma ve işbirliği protokolü kapsamında öğrencilere yönelik devam eden sosyal ve kültürel etkinlikler projesinin bugünkü etabında Bartın Dervişoğlu Sinemasında gerçekleşen programda ilçemizden 50 öğrenciyle “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izleme etkinliğinde buluştu.Programda Kılıç; İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok ve SYDV Müdürü Uğur Ünal eşlik etti.

 

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılıç, “Öğrencilerimiz için başlattığımız eğitimde çalışma ve iş birliği protokolü kapsamında yürütülen sosyal ve kültürel etkinlikler projesi tüm hızıyla devam etmektedir. Bugünkü etkinliğimiz ile hem öğrencilerimize kültürel bir faaliyet sunmuş olduk hem de öğrencilerimizle milli birlik ve beraberlik duyguları içinde şehitlerimizi bir kez daha anmış olduk. 11 Ağustos 2017 yılında Trabzon’un Maçka kırsalında güvenlik güçlerimizle PKK’lı teröristler arasında yaşanan sıcak çatışmanın akabinde teröristlerin saklandığı yeri emniyet güçlerimize göstermek isterken şehit düşen Eren Bülbül’ü ve Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik’i bu filmle tekrar hatırlamış olduk. Yapımında ve yayınında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bir kez daha görmüş olduk ki, yaşı ne olursa olsun ülkemizin her bir ferdi, vatanı için her an bir kahramana dönüşebilmektedir. Bu milli ruh ve duruş, yaşadığı ve yaşatıldığı sürece ülkemizde hainlere hiçbir zaman göz açtırılmayacaktır. Öğrencilerimizin bu bilinçle yetişmesi çok önemlidir. Bizlerde bunun için çabalıyor ve projeler üretiyoruz. Eğitimde çalışma ve iş birliği protokolü kapsamında Öğrencilerle yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir.” dedi.

 

ETİKETLER : Ulus Mehmet Sadık Kılıç Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›