"Tek amacımız halkımıza daha iyi hizmet etmek”

Bartın Belediyesi olarak göreve başladığımız tarihten itibaren Bartın’a 50-100 yıl hizmet edecek projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bu çalışmalarımızın hepsi halkımızla yaptığımız istişarelerle ortaya çıktı. Bizlerin tek amacı halkımıza daha iyi hizmet etmek.” dedi.
Bu haber 2018-10-30 14:05:40 eklenmiş ve 431 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın düzenlenen kahvaltı programları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Programlarda katılımcılara teşekkür eden Başkan Cemal Akın, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Tek amaçlarının Bartın halkına daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak göreve başladığımız tarihten itibaren ilimize 50 yıl 100 yıl hizmet edecek projeleri hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızın hepsi halkımızla yaptığımız istişarelerle ortaya çıktı. Bizlerin tek amacı halkımıza daha iyi hizmet etmek.  Her geçen gün büyüyen ilimizde Bartın Belediyesi olarak bizlerinde sorunlulukları artmakta.  Hem halkımızın beklentilerini öğrenmek hem de huzur şehri olan Bartın’da, birlik ve berberliği pekiştirmek adına çeşitli programlar düzenlemeye devam ediyoruz.  Bartın halkına en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Programlarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›