Başkan öğrencilerle yakından ilgilendi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın beraberindeki heyetle birlikte Fırıncıoğlu ile Hendekyanı Ortaokulu Müdürü Hasan Çomak’ı ziyaret ederek öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.
Bu haber 2022-02-12 13:11:40 eklenmiş ve 87 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile Hendekyanı Ortaokulu Müdürü Hasan Çomak’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen bu ziyaret sırasında öğrenci ve öğretmenlerle de konuşan Akın, tüm öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Akın, onların önerilerini dinledi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Okullarımızla salgın süreci boyunca ve sonrasında irtibatımızı hiç kesmedik. İlimiz sınırlarındaki tüm okullarımız ve öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli ve hepsinin ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz. Belediye olarak okullarımızın bizim karşılayabileceğimiz ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler vererek eğitimi her zaman destekledik. Gerek öğrencin kardeşlerimizin eğitim öğretim hayatlarında katkı sunmak amacıyla aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz. Sürekli okul ziyaretlerinde bulunarak talep ve önerilerini dinliyoruz. Bu kapsamda da son olarak Hendekyanı Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet gerçekleştirdik. Bugün bizleri ağırlayan değerli Okul Müdürümüz Hasan Çomak ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›