İnciğez ve Kocaköy’de Başkan’a yoğun ilgi

Beraberindeki heyetle birlikte Kocaköy ve İnciğez köyü vatandaşlarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Akın, “Vatandaşlarımızın görüşlerini, talep ve önerilerine kulak veriyoruz. Bu talep ve öneriler doğrultusunda da çalışmalarımıza yön verip halkımızın için en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-02-12 13:09:14 eklenmiş ve 131 kez görüntülenmiştir.

 

 

“HALKIMIZ İÇİN EN GÜZEL HİZMETLERİ SUNACAĞIZ”

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Önal ve İbrahim Barış, Merkez İlçe Yönetim Kurulu ÜyeSİ Ahmet Arslankaya ile Teşkilat Üyesi Yücel Çetin ile birlikte Kocaköy ve İnciğez Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Akın, vatandaşların ilettikleri sorunları dinleyerek, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

“Talep ve önerilerine kulak veriyoruz”

 

 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akın, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet ettiklerini, fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ziyaretler sayesinde vatandaşlarla istişare yapma imkânı bulduğunu ifade eden Akın, “İlçe, belde, köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımız ile görüşerek, talep ve önerilerini alıp değerlendiriyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren her zaman halkın içinde olduk. Şehir içinde gerçekleştirmiş olduğumuz esnaf, site, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra her fırsatta köy, belde ve ilçelerimizi de ziyaret edip bu bölgelerde yaşayan dostlarımızla bir araya geliyoruz. Bu ziyaretlerimizde hem çalışmalarımızı anlatım hem de vatandaşlarımızın görüşlerini, talep ve önerilerine kulak veriyoruz. Bu talep ve öneriler doğrultusunda da çalışmalarımıza yön verip halkımızın için en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da son olarak Kocaköy ve İnciğez Köyü’nü ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan başta İnciğez Köyü Muhtarı Cemil Yeşilsu ve Çanakçılar Muhtarı Recep Demir, Kocaköy Muhtarı Cengiz Karataş ve köy sakinlerimize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›