İlk seans tedavisine başlandı!

Yakalandığı DMD hastalığı yüzünden 13 yıldan bu yana yürüyemeyen ve son 2 yıldır solunum zorluğu çeken Oğuz Gürdal Gülşen’in Hindistan’daki ilk seans tedavisine başlandı. Oğuz, şimdi de Bartınlıların dualarını bekliyor.
Bu haber 2018-10-30 13:59:20 eklenmiş ve 275 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Hindistan’da olması gereken kök hücre tedavisinin birinci seansı için maddi desteğe ihtiyacı olan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 24 yaşındaki Oğuz Gürdal Gülşen için bir araya gelerek sosyal medya aracılığıyla yapılan canlı yayında yardım toplanmıştı.

Babası Eftal ve Annesi Ayşe Gülşen ile birlikte önceki gün Hindistan’a giden gencin yapılan ilk tetkiklerinin ardından kök hücre tedavisi yapılacak.

 

Dualarınızı bekliyor

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oğuz Gürdal Gülşen, tedavi için gittiği Hindistan’da şimdi de dualarınızı beklediğini ifade ederek “İnsan hayatta neler ile karşılaşıyor kimi sağlığı ile kimi başka bir sorun ile sınanıyor. Memleketten vatandan uzakta bir umut için Hindistana kadar geldik. Umudumuz umarım beklentimiz gibi olur. Yarın kök hücre nakli olucam risk herşey de var solunum sıkıntım da olduğu için hepinizin dualarını bekliyorum.” dedi.

Toplamda 3 seans alacağı kök hücre tedavisi için yardıma ihtiyacı olan Gülşen’in 6 ay sonra da ikinci kök hücre tedavisi başlayacak.

İlk seans ücreti 100 bin lira olan tedavi masrafları için AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi birlik olmuş ve gencin tedaivisinin ilk seansı için gerekli olan para tamamlanmıştı. Daha 200 bin liraya ihtiyacı olan genç için yardım kampanyası ise devam ediyor.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›