“Amacımız Bartın’a daha fazla yatırımcı çekmek”

Beraberindeki heyetle birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaretlerde bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın’a daha fazla yatırımcıyı çekerek istihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak istediklerini belirtti.
Bu haber 2022-02-10 16:03:50 eklenmiş ve 100 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı beraberinde İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Özkaya ve Hüseyin Demirci ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, fabrika yöneticileri ve çalışanlarıyla görüştü.

 

 

Üretim ve istihdam ile şehir ekonomisine katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgesi’nde Pinaldi, Teklas Kauçuk ve Murat Kablo’yu ziyaret eden İl Başkanı Kalaycı, fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam ve diğer konular ile ilgili bilgiler aldı.

 

 

Fabrika ziyaretleri sonrasında değerlendirmede bulunan Kalaycı, “AK Parti İl Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret ederek yöneticiler ve çalışanlar ile görüştük. Amacımız ilimize daha fazla yatırımcıyı çekerek istihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak. Hem üretime hem ekonomimize katkı sağlayan sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, fabrika ziyaretlerinin ardından Bartın Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu’nu da ziyaret etti.

 

ETİKETLER : AK Parti Turhan Kalaycı Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›