BAŞKAN AKIN KOZCAĞIZLILARI DİNLEDİ

Kozcağız halkıyla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Halk toplantılarıyla sıkıntıları yerinde görüp dinliyor hızla gereken çalışmayı başlatıyoruz. Halkı için sorunsuz sıkıntısız, daha güzel, daha modern bir kent oluşturarak, tüm engelleri aşıp hayatı kolaylaştırmak üzere tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-02-09 14:24:33 eklenmiş ve 60 kez görüntülenmiştir.

 

 

 “TÜM ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kozcağız Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Kentte her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip sıkıntıları yerinde dinleyen Başkan Akın, bu defa da Kozcağız Beldesinde, esnaf ve kıraathane ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişlerinde bulundu.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, her zaman halka hizmet için çalıştığını ve 40 yıllık siyasi geçmişi olduğunu belirterek Belediye Başkanlığı göreviyle birlikte her fırsatta vatandaşları işyerlerinde, kahvehanelerde veya bizzat yaşadıkları mahallelerde ziyaret edip talep ve önerilerini dinlediğini söyledi.

 

 

Akın açıklamasında “Her zaman insanlara faydalı işler yapmaktan büyük mutluluk duydum.  Göreve geldiğim günden bu güne dek, vatandaşların verdiğimiz hizmetlerden memnun olduğunu görmek bizleri çok sevindiriyor. İnsanların hizmetlerimizden tam anlamıyla faydalanabilmesi için hiç kimsenin belediyeye gelmesini beklemeden esnaf, kahve, mahalle ziyaretleri ve çeşitli halk toplantılarıyla sıkıntıları yerinde görüp dinliyor hızla gereken çalışmayı başlatıyoruz. Değerli Bartın halkı için sorunsuz sıkıntısız, daha güzel, daha modern bir kent oluşturarak, tüm engelleri aşıp hayatı kolaylaştırmak üzere tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›