“Bayrağımıza her zaman sahip çıkacağız”

Cumhuriyetin 95. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Ülkemizi huzur içerisinde birlik içerisinde çok daha ileriye taşımaya, lider ülke yapmak için, halkımızın refahını artırmak için gecemizi gündüzümüze katmaya inşallah devam edeceğiz. Bayrağımıza her zaman sahip çıkacağız.” dedi.
Bu haber 2018-10-29 16:37:02 eklenmiş ve 225 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 95. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 95 yıllık süreçte Cumhuriyetimizin çeşitli badirelerden geçtiğini, millet iradesinin üzerinde başka iradeler gören vesayetçi anlayışlar nedeniyle ülkemizin zaman ve enerji kaybettiğini ifade eden Milletvekili Tunç, mesajında şöyle dedi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının en olumsuz şartları aşarak yükselttikleri bağımsızlık ruhu ve ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma azmi ile kurdukları Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü milletçe kutlamanın sevinci içerisindeyiz. Cumhuriyet, millet iradesinin hakim olduğu en yegane yönetim biçimidir. 95 yıllık süreçte Cumhuriyetimiz çeşitli badirelerden geçmiş, millet iradesinin üzerinde başka iradeler gören vesayetçi anlayışlar nedeniyle ülkemiz zaman ve enerji kaybetmiştir. Son olarak ‘15 Temmuz’ kanlı darbe girişimi karşısında, milletimizin ortaya koyduğu tavır, bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kast eden terör örgütleri ve şer odaklarına net bir cevap olmuştur. Ülkemizi parçalamak isteyenler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, devletimizi ve milletimizi bütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaklardır. Biz şehitlerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkmakta kararlıyız. Ülkemizi huzur içerisinde birlik içerisinde çok daha ileriye taşımaya, lider ülke yapmak için, halkımızın refahını artırmak için gecemizi gündüzümüze katmaya inşallah devam edeceğiz. Bayrağımıza her zaman sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bu vatanı bizlere emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›