Özcan Uzun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası için adaylığını açıkladı

Bartın Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Özcan Uzun, 26 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu için başkanlık adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Çok sayıda şoför esnafının ve basın mensubunun katıldığı toplantıda yönetim kurulu listesini de tanıtan Uzun yaptığı açıklamada Oda’nın sorunları ve projeleri hakkında bilgi vererek seçimde tüm şoför esnafından destek istedi.
Bu haber 2022-02-09 13:56:42 eklenmiş ve 157 kez görüntülenmiştir.

 

 

“SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

 

 

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, 26 Şubat Cumartesi günü seçime gidiyor. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul öncesinde basın mensuplarıyla Yeşil Yalı Restaurant'ta bir araya gelen başkan adayı Bartın Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Özcan Uzun projeleri hakkında bilgi verdi. Çok sayıda şoför esnafının da katıldığı programda konuşan Uzun yönetim kurulu listesini de açıklayan Uzun seçimde tüm şoför esnafından destek istedi.

 

 

 

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Özcan Uzun yönetim kurulu üyeleri Engin Kahraman, Hasan Karakurt, Cafer Pusat, Halil Kızıltaş, Yücel Yıldız, Erkan Özdal, Şerafettin Kırkkayın, Şaban Ali Göre ve İrfan Uzun ile beraber yaptığı basın açıklamasında projeleri hakkında bilgi verdi.

 

 

“6 ay sonrasında tebligatlar gelmeye başladı”

 

 

Uzun açıklamasında şöyle konuştu, “İlk göreve geldiğimizde kooperatifimizin bir dünya sıkıntısı vardı. Bunlardan biri icra dosyalarımızın oluşuydu. SSK’ya, vergi dairesine, sanayiye ve birçok üyemize de borcumuz vardı. Göreve geldiğimizde bunları bilmiyorduk, 6 ay sonrasında tebligatlar gelmeye başladı ve biz yanımızda çalışan tüm arkadaşlarımızla birlikte bütün borçlarımızın üstesinden geldik.’’dedi.

 

 

“Kooperatifimizin şu an hiçbir sıkıntısı yok’’

 

 

 Uzun ‘’Çok iyi giden işimizde şu an hiçbir yere borcumuz yok. 4 yıldan beridir de Şoförler Odası’nın yönetim görevinde bulundum. Görevimiz ise bu dönem bitti ki 26 Şubat Cumartesi günü Şoförler Odası’nın kongresi var, oraya da minibüsçü arkadaşlarımızdan aldığımız desteğe istinaden başkanlık adayına çıktık.’’ diyerek Yönetim Kurulu’ndaki üyelerinin de her zaman yanında olduğu ifadesini kullandı.

 

 

 

‘’Yapacağımız çok şey var’’

 

 

Uzun seçilmesi takdirde projelerini de sıralayarak şöyle devam etti, “İlk önce lokal dediğimiz kısmımızı başka bir fayda sağlanamıyor oluşu yüzünden sadece nişan yapılan özelliğinden çıkarıp şoförlerimizin oturabileceği nezih bir mekana dönüştürmeyi istiyor, şoförlerimize en iyi hizmeti vermeyi düşünüyoruz.’’ dedi.

 

 

İkinci madde olarak da çekicilerinin güçsüz olduğundan bahseden Uzun, “İkinci yapacağımız iş ise çoğu arkadaşımız yolda kaldığında kullandığımız bir adet kurtarıcımız var, eski kurtarıcımızı satıp yenisini temin ettik ama o da eskiydi. Bunun yerine daha modern bir çekici almayı planlıyoruz.’’dedi.

 

 

2022 yılında tarifeler değişecek

 

 

‘’Bütün şoför arkadaşlarımızın da bildiği üzere 2022 yılında tarifeler yenilecek ve bizse hiçbir üyemizden para talep etmeyeceğiz.’’dedi.

 

 

 “Durak başkanlarımızla sürekli iletişimde olacağız”

 

 

 “Taksi duraklarında ve minibüslere sahip durak başkanları olan arkadaşlarımız var, bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla başkanlarımızla 2-3 ayda bir toplanıp sıkıntılarını dinleyeceğiz ve çözüme kavuşturacağız. Uzun herkesin daha refah bir şekilde yaşamasını istediğini de belirterek “Bana başkanlık adayı konusunda destek olan tüm şoför ve yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.’’diyerek konuşmasını tamamladı.

ETİKETLER : Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Bartın Özcan Uzun
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›