Belediye’den fırınlara gramaj, fiyat ve hijyen denetimi!

Bartın şehir merkezindeki fırınlarda denetim yapan Bartın Belediyesi Zabıta ekipleri, gramaj ve fiyat kontrolü yaparken şartlara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Bu haber 2022-02-04 16:25:31 eklenmiş ve 112 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir merkezindeki fırınlarda gramaj, fiyat ve hijyen denetimi yaptı.

 

 

Denetimler kapsamında girdikleri fırınlarda önce ekmeğin fiyatını ardından gramajını kontrol eden ekipler, hijyen koşullarını da gözden geçirdi.

 

 

Fırınlarda özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda kontroller yapan zabıta ekipleri, kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulunup kurallara uyan işletmelere de teşekkür etti.

 

 

Denetimlerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Birçok alanda olduğu gibi fırın denetimlerini de aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyoruz. İncelemelerimizde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulunuyoruz, kanunlar çerçevesinde halkımızın temiz ve güvenilir hizmet alması için görevimizi yerine getiriyoruz. Gramaja, fiyata ve hijyene bakıyoruz. Bundan sonra ki süreçte de benzer denetimleri sürdüreceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›