Başarılı ve genç iş insanı: Taha Küçükoğlu

Bartın’ın genç ve başarılı iş insanlarından Taha Küçükoğlu, Bartın’ın ardından Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde de bir yatırıma imza atmak için hazırlıklara başladı.
Bu haber 2022-02-03 14:49:54 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

 

Çaycuma’da yeni yatırım hazırlıkları başladı!

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’ın önde gelen nakliyat firmalarından Küçükoğlu Nakliyat’ın sahibi genç iş insanı Taha Küçükoğlu, Bartın’ın ardından Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde de bir yatırıma imza atmak için hazırlıklara başladı.

 

 

Küçükoğlu Nakliyat işletmesi ile yakaladığı başarıyı ve ticaretini büyütmek adına Emlak ve Gayrimenkul sektörüne  de ciddi yatırımlar yaptı.

 

 

Müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini belirten Küçükoğlu Nakliyat sahibi genç iş insanı Taha Küçükoğlu, “Bartın’ın ve Türkiye’nin tüm bölgelerinde profesyonel düzeyde taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Bartın’ın ardından çok yakında Çaycuma’da da şubemizi faaliyete geçireceğiz. Küçükoğlu Nakliyat olarak her geçen gün artan hizmet kalitesi ile müşterilerimize ayrıcalıklı taşımacılık hizmeti sağlıyoruz. Bartın’da olduğu gibi Çaycuma’da da ilkemiz müşteri memnuniyeti. Hizmetlerimiz arasında evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat var. Profesyonel, ev ve ofis taşımacılığı yapıyoruz” dedi.

 

 

“Doğru firmayı seçmek çok önemli”

 

 

Evden eve nakliye işinde doğru firma seçiminin çok önemli olduğunu belirten Küçükoğlu, “Evden Eve Nakliyat hayatımızın hemen hemen her alanında ihtiyacımızın olduğu bir kavramdır. İnsanlar taşınmak ya da bir yerden başka bir yere kolay taşınamayan eşyalarını götürmek için nakliye firmalarından yardım alırlar. Günümüzde de bilindiği üzere çok fazla denilebilecek kadar nakliyat firması bulunmaktadır. Lakin bu hepsine güvenebileceğiniz anlamına gelmez. Siz değer verdiğiniz eşyalarınızı güven ile nakliyesini istersiniz. Ama çoğu firma sizin eşyalarınıza sizin verdiğiniz değeri veremeyebilir ve bazen eşyalarınız zarar görebilir. İşte bu gibi durumlarda nakliyat hizmetlerini en doğru şekilde sağlayan firmaya ihtiyaç duyarsınız. Eşyalarınız zarar gördükten sonra üzülmektense nakliye işinin en başında doğru firmayı seçmek çok önemlidir. İşte tam bu noktada size sunduğumuz hizmetler ile karşınızdayız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Taha Küçükoğlu Zonguldak
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›