Vali Dirim, Bartın halkından helallik istedi

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle Mülkiye Başmüfettişi olarak Merkeze alınan Bartı Valisi Nusret Dirim, bir veda konuşması yaparak “Burada 2,5 yıla yakın bir süre sizlerle hayatı paylaştık. Birçok zorlukları burada beraber yaşadık. 15 Temmuz dönemini burada yaşadık. 15 Temmuz’da Cumhuriyet Meydanı’nda birlikte sabahlara kadar nöbet tuttuk. Ben haklarınızı helal etmenizi diliyorum.” dedi.
Bu haber 2018-10-29 16:06:26 eklenmiş ve 262 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla 20 ile yeni valiler atandı, 18 ile başka illerden, bir ile de merkez valiliğinden atama yapıldı. Ayrıca, 21 ilin valileri Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirilen Valilerden biri de Bartın Valisi Nusret Dirim oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptıktan sonra Bartınlılardan helallik isteyen Vali Dirim, veda konuşmasında da “Bu bayram günü benim için de özel bir gün. Kısa bir süre sonra Bartın’daki görevimi tamamlamış olarak Bartın’daki görevimden ayrılacağım. Muhtemelen bir hafta 10 gün sonra ayrılmış olacağım. O yüzden sizlere bu vesile ile de veda etmek istiyorum. Burada bütün insanımızı yürekten kucaklamaya hiç kimseyi kimseden ayırmadan kamu görevini adaletli bir şekilde insanların hayat standartlarını yükseğe taşımaya gayret gösterdik çaba gösterdik. Takdir tabi ki vatandaşlarımızın. Onlar mutlaka takdir edeceklerdir. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, yapmaya çalıştıklarımızın değerlendirmesini yapacaklardır mutlaka. Ben haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Tabi ki burada 2,5 yıla yakın bir süre sizlerle hayatı paylaştık. Birçok zorlukları burada beraber yaşadık. 15 Temmuz dönemini burada yaşadık. 15 Temmuz’da Cumhuriyet Meydanı’nda birlikte sabahlara kadar nöbet tuttuk. Tabi zor dönemlerdi. Ancak ülkemizin devam etmesi gereken çağdaş uygarlığa yürüyüşü emin adımlarla devam ediyor devam da edecek. Devlette devamlılık esastır. Biz yapmaya çalıştıklarımızı yaptıklarımızı bırakacağız bizden sonra gelen arkadaşlarımız yöneticiler kaldığı yerden daha ileriye götürecektir. Hepinize Allah’a ısmarladık diyorum.” dedi.


ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Nusret Dirim Valiler Kararnamesi
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›