Kandil simidi ve salep ikram edildi

Bartın Belediyesi’nin kandil geleneği devam etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, Hükümet Caddesi’nde vatandaşlara kandil simidi ve sıcak salep ikram etti.
Bu haber 2022-02-03 14:36:08 eklenmiş ve 238 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Belediyesi tarafından Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

 

 

Hükümet Caddesi’nde düzenlenen ikram etkinliğinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve belediye personeli tarafından 5 bin kişilik kandil simidi ve salep ikram edildi.

 

 

Bartın Belediyesi’nin kandil simidi etkinliğini gelenek haline getirdiğini belirten vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

 

 

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Cemal Akın’a etkinlik için teşekkür etti.

 

 

Gerçekleştirilen etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Mevla’nın sonsuz merhametinden bol bol yararlanıldığı bu kutsal gecenin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bartınlı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Regaip Kandili’ni ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyorum. Bu önemli gün münasebetiyle Bartın Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinlikle vatandaşlarımıza kandil simidi ve salep ikramında bulunduk. Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza afiyet olmasını diliyorum. Allah daha nice kandillere erişmeyi hepimize nasip etsin inşallah” dedi. 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›