Bitki ve ağaçlar bakımdan geçiyor

İlimizde etkili olan kar yağışının ardından zarar gören bitki ve ağaçlar için Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince onarım çalışmaları yapılıyor.
Bu haber 2022-02-03 14:33:18 eklenmiş ve 115 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde ilimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle mezarlıklarda ve kent merkezindeki yeşil alanlarda bulunan hasar gören bitki ve ağaçlar için bakım ve budama çalışması yapılıyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Geçtiğimiz günlerde ilimizde kar yağışı etkisini göstermişti. Bartın Belediyesi olarak günlerce karla mücadele ederek, vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlemiştik. Kar yağışının ardından da bıraktığı izleri giderme adına çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda da kar yağışı nedeniyle mezarlıklarımızda ve kent merkezimizde bulunan ve hasar gören bitki ve ağaçlarımızda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından bakım ve budama çalışması yapılıyor. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›