Zabıta ekipleri pazaryerlerinde fiyat etiketi denetimi yaptı

Sebze ve meyvelerin uygun şartlarda ve fiyatlarda satılıp satılmadığı Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol ediliyor.
Bu haber 2022-02-03 14:30:05 eklenmiş ve 95 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince pazar yerlerine yönelik fiyat etiketi denetimleri devam ediyor.

 

 

Ekipler, vatandaşların sağlığını korumak ve maddi açıdan haksızlığa uğramamasını sağlamak için tezgâhları tek tek inceledi ve etiket kontrolü yaptı.

 

 

Yapılan denetimlerde pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda ve fiyatlarda satılıp satılmadığı kontrol edildi.

 

 

Tezgahlardaki etiketleri dikkatle inceleyen ekipler, pazar esnafına uyarılarda bulundular. Denetimlerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Zabıta ekiplerimiz gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik periyodik kontrollerini yapmaya devam ediyor. Ayrıca şehrimizde kurulan semt pazarı denetimlerimiz pazar tezgâhları başta olmak üzere satışa sunulacak tüm ürünlerin etiketli olarak satılmasını, hijyen kurallarına uygun olarak çalışılmasını ve sağlıklı gıdaların vatandaşa ulaştırılmasını sağlamak amacı ile denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›