“Aktif” bir yönetim için yola çıkan Özköse, destek istiyor

Önümüzdeki günlerde yapılacak olacak Bartın Terziler Odası Olağan Genel Kurulu için başkan adayı olduğunu açıklayan Özköse Kids Çocuk Giyim Mağazası Sahibi Ali Özköse, aktif bir yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını söylerken destek istedi.
Bu haber 2022-02-03 14:17:12 eklenmiş ve 506 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Zaman; birlik, beraberlik ve aşkla çalışma zamanı..”

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Dünyanın en eski mesleklerinden biri olan ve Türk esnafı adına Ahilik geleneğinin en çok hissedildiği terziler, Bartın’da kongreye gidiyor.

 

 

Bartın Terziler ve Esnaf Kefalet Odası’nın 30 yıllık imajını yeni yüzler ve yenilikçi çözümlerle buluşturmak için değişim ateşini yakan Özköse Kids Çocuk Giyim Mağazası Sahibi Ali Özköse, geçtiğimiz günlerde başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

 

19 yıllık esnaflık geçmişiyle sektörün sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Bartın Terziler Odası Başkan Adayı Ali Özköse, 13 Şubat Pazar günü yapılacak olan genel kurul için destek beklediğini ifade ederken esnaf ziyaretlerine de başladı.

 

 

Aktif bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarına dikkati çeken Özköse, “2022 yılının Şubat ayında yapılacak olan Bartın Terziler ve Esnaf Kefalet Odası Başkanlık seçiminde başkan adayıyım. Bartın Terziler ve Esnaf Kefalet Odası’nın 30 yıllık imajını yeni yüzler ve yenilikçiliğimizle sorunları çözmek için aday oldum. Aktif bir yönetim anlayışı ile yola çıktık. 2003 yılından bu güne Kemerköprü Mahallesi Eski Konak Caddesi’nde esnaf olarak hizmet vermekteyiz. Özköse Kids Çocuk Giyim Mağazası sahibi olarak adaylığımı açıkladığım Bartın Terziler ve Esnaf Kefalet Odası Başkanlığı seçimi için tüm esnaf arkadaşlardan desteklerini bekliyorum” diyerek destek istedi.

 

 

“Gönülleri yıkmaya değil, taht kurmaya talibiz”

 

 

Oda üyelerine de seslenerek “Zaman; birlik, beraberlik ve aşkla çalışma zamanı” diyen Özköse, “Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar  Odasının kıymetli üyeleri, camiamızın duayen isimleri, birbirinden değerli hanımefendiler, amcalarım, ağabeylerim, kardeşlerim ve birlikte yol yürüdüğüm ekip arkadaşlarım. Nasip olursa 13 Şubat’ta yapılacak olan Bartın Terziler Esnaf Sanatkarlar Odası’nın olağan kongresini gerçekleştirmiş olacağız. Öncelikle bugüne kadar odamızın bayrağını gurur ve onurla taşıyan Metin Ülker Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de yine odamızın kongresini sağduyu ve bayram havası içerisinde gerçekleştirmiş olacağız inşallah. Gönülleri yıkmaya değil, taht kurmaya talibiz. Birlik ve beraberliğin hakim olduğu, dostluk ve dayanışma ilişkilerinin güçlü olduğu, üyesi ve üyesinin derdi için gecesini gündüzüne katarak çalışan, sorun yaratan değil, sorun çözen, çatışan değil, çalışan oda olmaya talibiz. 13 Şubat’ta yapılacak olan kongremizin Bartın’ımız için, şehrimiz için, esnafımız için ve siz kıymetli üyelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Terziler Odası Bartın Özköse Kids Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›