“Saadet Buluşmaları” Hasankadı’da devam etti

“Saadet Buluşmaları” adı altında Bartın’ın ilçe ve beldelerindeki vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Bartın İl Yönetimi son olarak Hasankadı’daki organizasyonda vatandaşlarla buluşup onların dertlerini dinlerken Saadet Partisi iktidarında nasıl bir yönetim sergileyeceklerini anlattı.
Bu haber 2022-02-02 09:55:45 eklenmiş ve 91 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Kemal Dönmez, Hüseyin Karataş, Gençlik Kolları Bartın İl Başkanı Hüsnü Can Özmen ile Kozcağız Belde Başkanı ve Hasankadı Sorumlusu Yurdanur Akgün, hafta sonunda Hasankadı beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek “Saadet Buluşmaları” programını gerçekleştirdi.

 

 

Katılımın yoğun olduğu programa ağırlıklı olarak gençlerin ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

“Bu sorunları çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın”

 

 

Saadet Buluşmaları’nın açılışında konuşan Saadet Partisi Hasankadı Sorumlusu Yurdanur Akgün, partisinin il başkanlığının konseptleri doğrultusunda ilçe ve belde buluşmaları gerçekleştirdiklerini anımsattı. Bu çerçevede Hasankadı’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Akgün, “Vatandaşlarımızla birebir iletişime geçip, dertlerini dinlemeyi hedefliyoruz. Bu buluşmalardan edindiğimiz izlenim ve bilgileri rapor haline getirerek yetkililere iletiyor, sorunların çözümü noktasındaki tavsiyelerimizi sunuyoruz. Saadet Partimizin bayrağını Hasankadı’mızın burçlarına astığımız zaman bu sorunları çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

 

“Dersimize iyi çalışmış bir partiyiz”

 

 

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç de, Saadet Buluşmaları’nı mahallelerden başlamak üzere belde, ilçe, il ve ülke genelinde yaşanan sorunları tek tek ele alarak gerçekleştirdiklerini, belirlenen problemlerin çözümü noktasında ise çıkış yollarını vatandaşlar ile birlikte istişare ederek ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi. Mekeç, “Yaşanan problemler, sıkıntılar belli. Çözüm yolları da belli. Bu konu da Saadet Partisi olarak dün kurulmuş bir parti değiliz. Büyük bir geçmişi olan Milli Görüş geleneğinin şu anki temsilcisiyiz. Dersimize iyi çalışmış bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Vatandaşın derdi işsizlik ve pahalılık

 

 

Buluşmada söz alan vatandaşlar ise başta işsizlik ve genelde ülke, özelde ise Bartın’da yaşanan hayat pahalılığı ve enflasyonist ortamdan şikayetçi olurken, yılın ilk günlerinde elektrik ve doğalgaza yapılan astronomik zamların ise kelimenin tam anlamıyla bellerini büktüğünü söyleyerek dert yandı.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›