Belediye güçlü ekibi ile sahada!

Acil Hizmet Merkezi koordinesinde karla mücadele çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi, güçlü ekibiyle 7/24 sahadaydı.
Bu haber 2022-01-31 10:14:18 eklenmiş ve 131 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

 

 

Bu kapsamda küreme, tuzlama, kumlama ve solüsyon çalışmalarının yanı sıra ekipler, İskele Caddesi, Kavaklı Caddesi, Kapalı Pazar Yeri ve çevresi Davut Fırıncıoğlu Caddesi ve bağlı sokaklar, Mahmut Akcan Caddesi ve Sanayi Sitesi’nde kar kaldırma çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Araç yolunda gerçekleştirilen bu çalışmaların yanı sıra ekipler, kar kaldırma çalışmaları kapsamında kaldırımlarda da kar temizliği gerçekleştiriyor.

 

 

“Kar kaldırma çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağız”

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Temizlik İşleri Müdürü Samet Gümüş’ten bilgi aldı.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “İlimizde etkisini sürdüren yoğun kar yağışının ardından çalışmalarımız devam ediyor. Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde tüm mahallelerimizde kar küreme ve kaldırma çalışmalarını hızlandırmış durumdayız. 24 ayrı araçla ve 2 vardiya şeklinde 300 kişilik personelimizle ulaşımda sorun yaşamaması için araç ve yaya yollarında kar kaldırma çalışması gerçekleştiriyoruz. Kar kaldırma çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›