Karakaş’tan Tunç’a sert yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “yemek” tartışması Bartın’a da sıçradı. AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, sosyal medya hesaplarından yaptığı “İngiliz elçisiyle yemekli görüşmeyi 16 milyon İstanbullu’ya tercih ediyorsanız, İstanbullu bunu sorar. Depremde kayak keyfi, selde tatil keyfi, karda balık keyfi. İnsan hayret ediyor. Öncelikle CHP yönetiminin ayağa kalkması kazım ‘sen ne yapıyorsun’ diye. Ama nerde?” paylaşımına yine sosyal medya hesabından yanıt veren CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, “Bence sorumlu olduğunuz kendi bölgenize yani Bartın'a bakın. Günlerdir kar esareti çeken yolları kapalı Bartın'ın köylerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın” diyerek tepki gösterdi.
Bu haber 2022-01-27 15:27:47 eklenmiş ve 96 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’dan sonra yoğun kar yağışının esir aldığı İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “balıkçıda yemek” tartışması gündemde en çok konuşulan konulardan biri oldu.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, “yemek” tartışmasıyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak “İngiliz elçisiyle yemekli görüşmeyi 16 milyon İstanbullu’ya tercih ediyorsanız, İstanbullu bunu sorar. Depremde kayak keyfi, selde tatil keyfi, karda balık keyfi. İnsan hayret ediyor. Öncelikle CHP yönetiminin ayağa kalkması kazım ‘sen ne yapıyorsun’ diye. Ama nerde?” dedi.

 

 

Tunç’un bu paylaşımı üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanı Selim Karakaş da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç’a sert eleştirilerde bulundu.

 

 

“Değerlendirmesini siz yapın”

 

 

“Siz İstanbullu kafaya takmayın orası emin ve liyakatlı ellerde. Bence sorumlu olduğunuz Bartın’a bakın” diyen Karakaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Sayın Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç algı operasyonu amaçlı İstanbul’la ilgili yaptığın paylaşımı görünce dayanamadım yazıyorum. Siz İstanbullu kafaya takmayın orası emin ve liyakatlı ellerde.

 

 

Bence sorumlu olduğunuz kendi bölgenize yani Bartın'a bakın. Günlerdir kar esareti çeken yolları kapalı Bartın'ın köylerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın. Günlerdir elektrik kesintisi çeken Bartın’ın köylerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın. Organize sanayi bölgelerinde yapılan elektrik ve doğalgaz kesintilerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın.

 

 

“Zamlı elektrik faturalarına bakın”

 

 

Bugünlerde evlere ve işyerlerine gelen yüzde 100 zamlı elektrik faturalarına bakın ve değerlendirmesini siz yapın. Zamlı doğalgaz faturaları henüz gelmedi gelince söyleriz, onun da değerlendirmesini siz yaparsınız.

 

 

“Karayollarında binlerce kişi mahsur kaldı”

 

 

İstanbul Havalimanına hava muhalefeti nedeni ile inemeyen Sayın Bakanların neden Atatürk havalimanına indiğini, 61 milyon Türk Lirası’na ihale ettiğiniz D-100 (Ankara-İstanbul) karayolunun neden ulaşıma kapandığını. Ulaştırma Bakanlığı’nın Sorumluluğundaki İstanbul havalimanında 25 bin yolcunun neden MAHSUR kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı sorumluluğundaki Karayollarında binlerce yurttaşımızın neden mahsur kaldığını seçmenlerinize ve Bartınlılara anlatırsınız.

 

 

Yolunuz düştüğünde, Bartın’a geldiğinizde istediğiniz ortamda karşılıklı tartışırız. Bir Atasözümüzü hatırlatmak isterim. Atma Recep din kardeşiyiz.”

ETİKETLER : İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›