“Eğitimde Çalışma ve İşbirliği Protokolü” imzalandı

Ulus Kaymakamlığı, Ulus İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ulus Belediyesi, Abdipaşa Belediyesi, Kumluca Belediyesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca “Eğitimde Çalışma ve İşbirliği Protokolü” imzalandı.
Bu haber 2022-01-27 15:22:42 eklenmiş ve 204 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Ulus’taki tüm öğrencileri akademik başarıları yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönden desteklemek, yazılım Robotik Kodlama gibi öğrencilerin teknolojik yeniliklere ayak uydurmasını sağlamaya öncülük etmek ve yeteneklerini açığa çıkararak eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

 

 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ulus İlçe Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Atila Duman ve SYDV Müdürü Uğur Ünal katıldı.

 

 

Protokol imza töreninden sonra konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç, “Yerel yönetimlerimiz ve kamu kurum temsilcilerimiz ile bir araya gelerek ilçemizde eğitimle ilgili bir platform oluşturarak başarılı öğrencileri teşvik edici faaliyetlerde bulunmak, öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak, dezavantajlı öğrencileri sosyal kültürel yönden desteklemek, öğrencilerimizin teknolojik yeniliklere ayak uydurmasını sağlamak ve öncülük etmek, yüzde 70 oranında taşımalı olarak köylerimizden gelen öğrencilerimizi teknolojik, sanatsal, müzikal ve sportif yönden yeteneklerini açığa çıkaracak faaliyetler sunmak,  eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak üzere protokolümüzü imzaladık. Hedefimiz ilçemizdeki tüm öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ortamı sağlamak ve potansiyellerini ortaya çıkarmaktır. Bu kapsamda bu tarz projelerin öncüsü, destekçisi ve takipçisi olacağız. İşbirliği içinde bulunan Belediye Başkanlarımıza, kurum amirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“Hedefimiz tüm öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarmak”

 

 

Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok da imza töreni sonrasında yaptığı kısa değerlendirmede “İlçemizdeki tüm öğrencilerimizi akademik başarıları yanında Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve Sportif yönden desteklemek, Yazılım Robotik Kodlama gibi öğrencilerimizin teknolojik yeniliklere ayak uydurmasını sağlamak öncülük etmek ve yeteneklerini açığa çıkarmak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak üzere protokolümüzü imzaladık. Hedefimiz ilçemizdeki tüm öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ortamı sağlamak ve potansiyellerini ortaya çıkarmaktır. İşbirliği içinde bulunan İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık Kılıç'a Belediye Başkanlarımıza, kurum amirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Ulus Kaymakamlığı Ulus İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ulus Belediyesi Abdipaşa Belediyesi Kumluca Belediyesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›