Başkan’dan önemli çağrı

Soğuk havayla birlikte kar yağışının etkili olduğu ilimizde sokak hayvanları için çağrıda bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, zorlu hava şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çekecek olan sokak hayvanları için evlerinin ya da iş yerlerinin önüne bir kap yemek ve bir kap su koymalarını istedi.
Bu haber 2022-01-27 10:22:41 eklenmiş ve 81 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Canlarımıza sahip çıkıyoruz”

 

 

İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kent merkezindeki 95 beslenme noktasına kuru mama ve yem bırakıldı.

 

 

Sokak hayvanları için Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kentin birçok bölgesine bıraktıkları mamalar sayesinde sahipsiz hayvanların beslenmeleri sağladı.

 

 

Göreve geldiği günden bu yana sokak hayvanlarına yönelik çok sayıda projeyi ortaya koyan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen mama dağıtımına katılarak, sokak hayvanlarını besledi.

 

 

Başkan Akın, sokak hayvanları için vatandaşlara önemli çağrıda bulundu. Vatandaşlardan zorlu hava şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çekecek olan sokak hayvanları için evlerinin ya da iş yerlerinin önüne bir kap yemek ve bir kap su koymalarını rica eden Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak ulaşabildiğimiz kadar sokak hayvanlarımızın bakımlarını ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ancak ulaşamadığımız kısımlarda da vatandaşlarımıza büyük iş düşüyor. Zorlu hava koşullarında su ve yemek bulmakta güçlük çeken sokakta yaşayan köpek, kedi, kuş ve benzeri hayvanların temel ihtiyaçlarının sağlanabilmesi için vatandaşlarımızdan mahalle ve sokaklarında belli bölgelere özellikle su ve yemek kapları bırakmalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›