“Tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile’ye tarihinin en büyük yatırımları AK Parti sayesinde kazandırıldığını belirterek “Kurucaşile ilçemiz AK Parti’yi 24 Haziran seçimlerinde de birinci yaptı, onların güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katacağız.” dedi.
Bu haber 2018-10-26 15:06:29 eklenmiş ve 324 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Kurucaşile İlçe Danışma Meclisinin Ekim ayı toplantısı Bartın Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Sinan Özekin, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fetiye Özçelik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Bulut,  İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Ali Eyüpustaoğlu’nun yaptığı toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Sinan Özekin’in açış konuşmasının ardından Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın bir konuşma yaparak belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık’ta toplantıda yaptığı konuşmada il özel idaresinin Kurucaşile ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Bulut ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fetiye Özçelik’de toplantıda birer konuşma yaptılar.

 

“AK Parti’yi millet kurdu”

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin kronikleşmiş sorunlarının AK Parti sayesinde çözüldüğünü belirtirken AK Parti’nin kaderinin Türkiye’nin de kaderi olduğunu kaydederek şunları söyledi:

“AK Parti Kurumsal olarak 2001 yılında Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kuruldu ancak; AK Parti 2001 yılında doğan bir siyasi hareket değil.  Kökleri medeniyetimize dayanan, Selçuklu’dan Osmanlı’ya, Osmanlı’dan Cumhuriyetimize milleti esas alan kutlu bir davanın adıdır, AK Parti milletin sesidir, AK Parti Türkiye partisidir, AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir.

 

“Kronikleşmiş sorunlar AK Parti sayesinde çözüldü”

 

Belediye Başkanı seçildiğinde yaşanılamaz olan İstanbul’u belediyecilik anlamında yaptığı icraatlar sayesinde yaşanabilir hale getiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz güvendi partisini kurduktan sonra girdiği ilk seçimde iktidara getirdi. İktidara geldiği 2002 yılından itibaren Türkiye’nin kronikleşmiş tüm meselelerini tek tek ele alarak AK Parti çözdü. Eğitim, sağlık, ulaşım ve ekonomik kalkınma başta olmak üzere her alanda hayal dahi edilemeyen icraatlara imza attıklarını, milli silahlarını üreten, dünyanın dev projelerini bir bir hayata geçiren, Türkiye’yi dört kat büyüten bir başarıya imza attık, dış politikada onurlu ve dik duruş gösterdik. 24 Haziran Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki başarılı sonuçlar için Kurucaşile ilçe teşkilatına teşekkür ederim. Kurucaşile AK Parti’yi sevdi, AK Parti’nin hizmetini, icraatını benimsedi. AK Parti’ye desteğini her seçimde desteğini artırarak vermeye devam ediyor.

 

“Ekonomik savaşı da kazanacağız”

 

Gezi olayları ile, terör olayları ile 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi ile, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi ile başaramadıklarını ekonomik manipülasyonlarla başarmak isteyenlerin hayallerini de boşa çıkaracak güçte olduk. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek ülkemizi dünyanın en güçlü ekonomisi yapma hedefimizden vazgeçmeden daha çok çalışacak, daha çok üretecek, daha çok yatırım yapacak, ülkemizin kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, milletimize kurulan tuzakları hep birlikte nasıl bozmuş isek, nice badireleri aşmayı nasıl başarabilmiş isek, ekonomik manipülasyonlarla Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlerin hevesini de  boşa çıkaracağız ve bu mücadeleyi de yine milletimizle birlikte kazanacağız.”

 

“AK Parti hükümetleri başlattığı her yatırımı tamamladı”

 

Kurucaşile’deki yatırımlardan da bahseden Milletvekili Tunç, “Kurucaşile yolunda 5 tünel, 2 viyadük, 10 köprü çalışmalarımız devam ediyor, dağları deliyoruz, Bartın-Kurucaşile arasındaki, 60 kilometrelik Kurucaşile yolunun 35 kilometresini duble yol olarak Çakraz tünelleri ile birlikte ulaşıma açtık, Cumayanı tüneli, Dizlermezeci viyadüğü,  Dizlermezeci tüneli’nin yapımı ile Meydan köyü arasındaki yol çalışmaları devam ediyor. Yol çalışmalarının ödenek sıkıntısı nedeniyle durduğu algısı yapmak istiyorlar, yüklenici firmanın hesabına yeni 30 milyon hesabına aktarıldı. Çalışmaların durması sözkonusu olamaz. AK Parti hükümetleri başlattığı her yatırımı tamamlamıştır.” dedi.

 

Kurucaşile’ye dev eserler kazandırdık

 

Kurucaşile’ye tarihinin en büyük yatırımları AK Parti sayesinde kazandırıldığını belirten Milletvekili Tunç, “Kurucaşile İlçemize Yüksekokul açtık, Kapalı Spor Salonu kazandırdık, ilçe stadını sentetik çim, ışıklandırma ve tribünleri ile hizmete açtık, ilçenin girişinden çıkışına kilit parke taşları ile cadde düzenlemeleri yaptık, Kanalizasyon inşaatını tamamladık, ilçe merkezinden geçen derelerin ıslahını yaptık. Tekkeönü’nde Ahşap tekne imalatı için destek verdik, Kurucaşile için de çalışmalarımız var,  İlçe entegre hastanesini hizmete açtık, KÖYDES projeleri ile Kurucaşile’nin tüm köylerine güzel hizmetler yaptık, Kurucaşile ilçemize en çok yatırım yapan iktidar AK Parti iktidarıdır, her zaman Kurucaşileli hemşehrilerimizin halini hatrını sorduk, bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek, Kurucaşile ilçemiz AK Parti’yi 24 Haziran seçimlerinde de birinci yaptı, onların güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katacağız.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kurucaşile
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›