İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplandı!

Kötü hava şartları nedeniyle muhtemel kar yağışı ve don olayı sonucu ortaya çıkabilecek can ve mal zararlarının önlenmesi ve azaltılması için yapılan İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısında Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi için görevli tüm kurumların hazırlıklarını tamamlamaları ve tüm birimlerin teyakkuzda bulunmalarını istedi.
Bu haber 2022-01-17 14:33:05 eklenmiş ve 169 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

 

Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş başkanlığında İl Afet ve Acil Durum  Koordinasyon Kurulu, 112 Çağrı Merkezi  binasında bulunan Afet Yönetim Merkezinde toplandı.

 

 

Toplantıya Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin,  Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarmaya Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin ile ilgili birim amirleri katıldı.

 

 

Kötü hava şartları nedeniyle muhtemel kar yağışı ve don olayı sonucu ortaya çıkabilecek can ve mal zararlarının önlenmesi ve azaltılması için yapılan toplantıda Vali Yardımcısı Akdaş, her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi için görevli tüm kurumların hazırlıklarını tamamlamaları ve tüm birimlerin teyakkuzda bulunmalarını istedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›