AK Parti, her zaman vatandaşların yanında

Bartın Merkeze bağlı Arıönü Köyü’nde ve Kozcağız beldesinde farklı zamanlarda çıkan yangın nedeniyle evlerini kaybeden iki aile için yardım kampanyası başlatan AK Parti Bartın Sosyal İşler Başkanlığı, her zaman vatandaşın yanında olduklarının mesajını verdi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verirken Bartın halkına da bir çağrıda bulunan AK Parti Bartın Sosyal Politikalar Başkanı Hayriye Çıray, “Evi yanan vatandaşlarımızın yanında olmak hepimizin görevidir. Bu işin siyaseti olmaz. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.” dedi.
Bu haber 2018-10-25 14:52:49 eklenmiş ve 295 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Geçtiğimiz aylarda Bartın Merkeze bağlı Arıönü Köyü’nde Dursun Tutsal’a ait 2 katlı evde ve Kozcağız beldesinde ikamet eden Nuray Akgüneş’e ait evde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. 

Yaşanan 2 olayda da evdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken AK Parti Bartın Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Her iki aileye de yardım için gerekli çalışmalar yapıldı. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarını AK Parti Bartın İl Başkanlığı’na ulaştırması istendi. 

 

 

“Vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz”

 

 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verirken Bartın halkına da bir çağrıda bulunan AK Parti Bartın Sosyal Politikalar Başkanı Hayriye Çıray, “Hepimizin başına her an bu tür felaketler gelebilir. Evi yanan vatandaşlarımızın yanında olmak hepimizin görevidir. Bu işin siyaseti olmaz. Yardımlaşmak ve paylaşmak dinimizin gereğidir. Ben bugüne kadar yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii gelen yardımlarla insanların ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor. Tam anlamıyla tüm ihtiyaçları karşılanmış değil. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.” dedi.

 


ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanlığı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›