Sanayicilerin sorunları dinlendi, çözüm önerileri sunuldu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ile ticaret ve sanayiyle ilgili kurum müdürleri Organiza Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerle buluştu. Devlet destekleri ve yeni çıkan destekler hakkında sanayicilerin bilgilendirildiği toplantıda İl Müdürleri, sanayicilerin sorunlarıyla birebir ilgilenerek çözüm önerileri sundu.
Bu haber 2018-10-25 14:47:23 eklenmiş ve 356 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nca Organize Sanayi Bölgesi İnovasyon Test Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantı programına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ekrem Öztekneci, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol Cangi, Organize Sanayi Bölge(OSB) Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, KOSGEB Bartın İl Müdürü Abdurrahman Usta, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) Bartın Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve çok sayıda sanayici katıldı.

Devlet destekleri ve yeni çıkan destekler hakkında sanayiciler bilgilendirilirken, sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda İl Müdürleri, sanayicilerin sorunlarıyla birebir ilgilenerek çözüm önerileri sundular.

 

Balık: “Sanayicilerimiz ülkemiz için önemli”

 

Bölge ve ülke kalkınmasına ön ayak olabilmek, sanayicilerin sıkıntılarını dinleyip çözüm bulabilmek amacıyla düzenlenen bu toplantılara devam edeceklerini belirten TSO Başkanı Halil Balık,  ülkenin geleceği için sanayicilerin önemli olduğunu da vurgulayarak “Sanayileşmenin ülkemiz için nedenli önemli olduğunun farkındayız. Sanayiciler sadece ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamıyor, aynı zamanda ülkesinin geleceğinin oluşmasında da önemli ölçüde rol oynuyor. Nitelikli işgücüne sahip sanayicilerimizin geliştirilmesi amacıyla sanayicilerimizi bilgilendirmek için bu tür toplantıları düzenlenmeye devam edeceğiz. Amacımız bölgemiz ve ülkemizin kalkınmasına ön ayak olabilmek, sanayicimizin sıkıntılarını dinleyip çözüm bulabilmek.” dedi.

 

Usta: “Sanayici ve iş adamlarımızın yanındayız”

 

Destek programlarıyla sanayici ve iş adamlarının yanında olduklarını belirten KOSGEB Bartın İl Müdürü Abdurrahman Usta da “Üreten, istihdam sağlayan, ülkenin ve Bartın’ın kalkınmasına destek olan tüm sanayici ve iş adamlarına kapılarımız her zaman açıktır. Her türlü problemlerinin çözümünde KOSGEB olarak desteklerimizle sanayici ve iş adamlarımızın yanındayız.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›