“Bartın Atatürk Stadyumunun bu hali sizi hiç rahatsız etmiyor mu?”

Bakımsız halde görünen Bartın Atatürk Stadyumu üzerinden İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü eleştiri yağmuruna tutan Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Bartın Atatürk Stadyumu adeta çöplüğe dönmüştür. Futbol oynanan saha çamur deryası olmuş, Stadyum tribünleri pislik içinde, duvarları yıkılmak üzeredir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne işe yaramaktadır? Bartın Atatürk Stadyumunun bu hali sizi hiç rahatsız etmiyor mu?” diye sorarken Bartın Valisi Sinan Güner ile Gençlik Spor İl Müdürü Ali Özdemir’i acilen göreve davet etti.
Bu haber 2021-12-25 12:57:42 eklenmiş ve 340 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

 

Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, bir basın açıklaması yaparak hem Bartın Atatürk Stadyumu’nun durumunu gözler önüne sererken hem de Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü eleştirdi.

 

 

“Memleket Partisi olarak bizler her daim halkımızın yanında olmakla, Ekonomiyi takip etmekle birlikte halkımızın sosyal yaşantıları ile de yakından ilgilenmekteyiz” diyen Gölbucaklı, “Gerçi şu ekonomik ortamda insanların artık sosyal hayatları da kalmamıştır. Buna rağmen iki haftada bir Bartınspor’un maçlarına giderek stres atmaya çalışan birçok vatandaşımız var. Bizler de Memleket Partisi Bartın Örgütü olarak her maçında Bartınspor’u desteklemek için maçlara gidiyoruz. Şuanda lider olan Bartınspor’u sonuna kadar desteklediğimizi de buradan bildirmek isterim” dedi.

 

 

Saha çamur deryası, tribünler pislik içinde, duvarları yıkılmak üzere!

 

 

Bartın Atatürk Stadyumu’nun adeta çöplüğe döndüğünü ifade eden Gölbucaklı, futbol sahasının çamur deryası olduğunu Stadyum tribünlerinin de pislik içinde ve duvarlarının yıkılmak üzere olduğuna da dikkat çekerek “Fakat Bartınspor’un maçlarına gittiğimizde her vatandaş gibi bizim de içimiz sızlamaktadır. Maalesef profesyonel lige çıkmaya gayret gösteren Bartınspor ve Bartın halkı bunları hak etmiyor. Bartın halkı Bartınspor’un yakıştığı yere gelmesi için elinden geleni yapmaktadırlar. Bartınspor yöneticileri ve Bartın halkı futbol takımımızın profesyonel lige çıkması için çırpınırken, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne yapmaktadır? Bartın Atatürk Stadyumu adeta çöplüğe dönmüştür. Futbol oynanan saha çamur deryası olmuş, Stadyum tribünleri pislik içinde, duvarları yıkılmak üzeredir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne işe yaramaktadır? Bartın Atatürk Stadyumunu restore etmek için neler yapmaktadır?” diye konuştu.

 

 

Yıllardır hiçbir yatırım yapılmadı!

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün stadyum için yıllardır hiçbir yatırım yapmadığını belirten Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Gölbucaklı, Bartın Atatürk Stadyumu için Bartın Valisi Sinan Güner ile Gençlik Spor İl Müdürünü acilen göreve davet ederek şunları söyledi:

“İzlenimlerimize göre maalesef Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Müdürü bu Stadyum için yıllardır hiçbir yatırım yapmamıştır. Buradan seslenmek istiyorum, bizler ve siz Bartın’ımıza sahip çıkmak zorundayız. Daire müdürü olarak da siz spor tesislerine bu güne kadar ne yaptınız? Bartın Atatürk Stadyumunun bu hali sizi hiç rahatsız etmiyor mu?

 

 

“Bartın Atatürk Stadyumu ile de yakından ilgilenmeli”

 

 

Bartın Valiliği bu konuda hiçbir çalışma yapmış mıdır? Sayın Valim sizin de dikkatinizi bu konuda çekmek istiyoruz. Milletvekillerimiz Bartınspor maçlarına tenezzül edip de gelmediklerinden Bartın Atatürk Stadyumunun bu halini de görmez ve bilmezler. Saçma sapan Millet Bahçesine, her gün kaza olan ve beceriksizce yapılan Özel İdare kavşağına milyonlar harcayacağınıza, Bartın’ı ve halkımızı yakından ilgilendiren Bartın Atatürk Stadyumu ile de yakından ilgilenmelidirler. 

 

 

Acilen göreve davet ediyoruz

 

 

‘Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir’ ve ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, spora ne kadar değer verdiğini de anlatmıştır.

Bartın’da spora, sporcuya ve Bartın Atatürk Stadyumuna hep birlikte sahip çıkmalıyız. Valimizi ve Gençlik Spor İl Müdürünü bu konuda acilen göreve davet ediyoruz.  

                                                                                             

ETİKETLER : Bartın Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı Bartın Atatürk Stadyumu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›