SANTEK Toplantısı’nda ilin sanayisi ele alındı

Bartın’da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) hakkında bilgilendirme yapılırken ilimizin mevcut sanayi ortamı ve inovasyon ekosisteminin analiz edilerek potansiyel sektörler ve genişleme alanlarının tespit edilmesi” gündemi ile yapılan toplantıda sektörel sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi.
Bu haber 2021-12-25 12:56:44 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberinde Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Bartın Valiliği’nde gerçekleştirilen Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu Toplantısına katıldı.

 

Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

 

Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçilirken ilimizin mevcut sanayi ortamı ve inovasyon ekosisteminin analiz edilerek potansiyel sektörler ve genişleme alanlarının tespit edilmesi” gündemi ile yapılan toplantıda sektörel sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi.

 

Toplantıda ayrıca Bartın sanayisinin tariflenmesi, istihdam, ihracat ve teknolojik gelişim başlıkları altında cari açığın kapatılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Valilik 15 Temmuz Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş’ın yanı sıra TSO Başkanı Halil Balık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve SANTEK üyesi kurum temsilcileri katıldı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Ticaret ve Sanayi Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›