6 uzman doktor daha geliyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 83. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bartın’a 6 uzman doktor daha geleceğini açıkladı.
Bu haber 2018-10-24 15:55:49 eklenmiş ve 328 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Milletvekili Tunç, 83. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bartın Devlet Hastanesi’ne Göğüs Cerrahisi Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anestezi Uzmanı ve Kalp Damar Hastalıkları Uzmanı branşlarında yeni sağlık personelinin atamasının planlandığını kaydetti.

 

“Bartın’da doktor sayımızı artırmaya devam edeceğiz, Türkiye’de pilot il seçilen 4 ilden biri Bartın. Bir aile hekimine düşen hasta sayısı 3 binden 2 bine düşürülecek. Böylece ilk basamak sağlık hizmetinin kalitesi daha da artacak. Yeni aile hekimlerimiz ile ihtiyacımız olan bazı branşlarda yeni uzman hekimler gelmeye devam edecek.” diyen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın halkına daha iyi sağlık hizmeti sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtirken, yeni 400 yataklı hastane inşaat çalışmalarının da hızla devam ettiğini ifade etti.

 

 


ETİKETLER : Bartın Bartın Devlet Hastanesi
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›