Çalışmalar değerlendirildi

Daire Müdürleri Haftalık Değerlendirme Toplantısı’nda devam eden ve yeni başlayacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Toplantıda şehrimize daha güzel hizmet etmek için koordinasyon içerisinde olarak çalıştığımız mesai arkadaşlarımızla devam eden ve yeni başlayacak olan çalışmalarımız hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Bu haber 2021-12-21 09:27:33 eklenmiş ve 99 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında daire müdürleri haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Hasan Arınan ve Erol Demirkoparanoğlu, ARGE Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ve daire müdürleri katıldı.  

Toplantıda devam eden ve yeni başlayacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

 

 

Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye Başkan Yardımcılarımızın ve daire müdürlerimizin katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda şehrimize daha güzel hizmet etmek için koordinasyon içerisinde olarak çalıştığımız mesai arkadaşlarımızla devam eden ve yeni başlayacak olan çalışmalarımız hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›