“Bartın halkı ile buluşmalarımız devam ediyor”

“Danışan akıl hata yapmaz” düsturundan hareketle, vatandaşlar ile birlikte bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlerken istişarelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Batı Karadeniz’in incisi konumunda olan yeşil ile mavinin buluştuğu nadide şehir, güzel Bartın’ımızın kıymetli halkı ile buluşmalarımız devam ediyor” dedi.
Bu haber 2021-12-21 09:20:05 eklenmiş ve 134 kez görüntülenmiştir.

 

İstişare Toplantısı gerçekleştirildi

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “danışan akıl hata yapmaz” düsturundan hareketle, vatandaşlar ile birlikte bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinleyerek, istişarelerde bulunmaya devam ediyor. 



Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Ulus İlçe Başkanı Baskın Mısırlıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Şahintürk ve Erkan Kütük’ün de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, talep ve önerileri dinledi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, toplantı sonrası yaptığı açıklamasında; “Batı Karadeniz’in incisi konumunda olan yeşil ile mavinin buluştuğu nadide şehir, güzel Bartın’ımızın kıymetli halkı ile buluşmalarımız devam ediyor. Bartın Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini gerçekleştirdiğimiz buluşmamızda, değerli dostlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, yeni yatırımlarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İstişare toplantımıza katılım sağlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanlığı Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›