Neler çıktı neler!

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında tefecilik yaptıkları iddia edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda ele geçirilenler de herkesi şok etti.
Bu haber 2018-10-24 15:50:21 eklenmiş ve 308 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 6 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan 3’ü tutuklanırken 3’ü de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 

Yapılan operasyonda ele geçirilenler de herkesi şok etti. Söz konusu operasyona ilişkin açıklama yapan İl Emniyet Müdürlüğü ele geçirilenleri de açıkladı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bartın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Tefecilik Yapmak suçu kapsamında, yapılan operasyonda 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahısların ikametleri, işyerleri ve araçlarından 1 adet Glock marka ruhsatsız tabanca, 1 adet tabancaya ait şarjör, 15 adet fişek, 1 adet seyyar polis tepe lambası, 15 adet senet, 11 adet çek ve çok sayıda doküman, vekaletname belgeleri, suçtan elde edildiği değerlendirilen toplamda 17 bin 590 Euro ve 6 bin 960 TL ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak Adli merci huzuruna çıkarılan şahıslardan 3 şahıs tutuklanmış, 3 şahıs ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.” denildi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tefecilik operasyonu
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›