Hasankadı 112 Acil İstasyonuna kavuşuyor!

Bartın’ın Hasankadı Beldesi’ne 112 Acil İstasyonu’nun müjdesini veren Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, kararı büyük sevinçle duyururken “20 yıldır getirilemeyen, gelmez denilen hizmeti sadece 2 yılda kazandırdık. Göreve geldiğimizden beri bizim dedikoduyla, reklamla işimiz olmadı biz hep Allah’a şükür icraatlarımızla konuştuk. Verdiğimiz vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu Belde yönetimi olarak yaşıyoruz” dedi.
Bu haber 2021-12-11 13:37:29 eklenmiş ve 158 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da kent merkezine en uzak mesafede bulunan Hasankadı Beldesi, yıllardır beklediği 112 Acil İstasyonu’na kavuşuyor.

 

20 yıldır getirilemeyen, ‘gelmez’ denilen hizmeti sadece 2 yılda kazandırdıklarını belirten Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyururken eski yönetimi de eleştirdi.

 

Göreve geldiğinden beri dedikoduyla, reklamla işinin olmadığını kaydeden Emiroğlu, hep icraatlarla konuştuklarının altını çizerken verdikleri vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu Belde yönetimi olarak yaşadıklarını belirterek şöyle dedi:

 

“Eski yönetime göstermiş olduk”

 

“Halkımızın 20 yıllık 112 Acil İstasyon ihtiyacı mağduriyeti Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatımızla, Belediye yönetimimizle Allah’ımıza çok şükür sona erdirdik.

 

20 senedir getirilemeyen, gelmez denen 112 Acil istasyonunu sadece 2 yıllık hizmet süremiz içerisinde beldemiz hizmetine kazandırdık. Diğerlerinin aksine bizim seçim vaatlerimiz lafta sözde kalmadı, bugün bir seçim vaadimizi daha yerine getirip laf cambazlığı değil de icraat yaptığımızı tüm halkımıza ve bu işi daha önce becerememiş eski yönetime göstermiş olduk.

 

20 sene görevde kaldıkları süre boyunca halkımızın isteklerine ve ihtiyaçlarına beldemiz nüfusu az, müdahale edilecek vaka sayısı yetersiz buraya 112 gelmez kimse getiremez gibi bahaneler üretip geçiştirenler, yalanlar söyleyenler, bugün kendilerinin 20 yılda başaramayıp bizim 2 yılda başardığımızı kendi başarıları gibi göstermelerini değerli halkımızın takdirine bırakıyorum. Göreve geldiğimizden beri bizim dedikoduyla, reklamla işimiz olmadı, biz hep Allah’a şükür icraatlarımızla konuştuk. Verdiğimiz vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu Belde yönetimi olarak yaşıyoruz.

 

“Yürekten isteyince olduğunu yapıldığını da göstermiş olduk”

 

Bir işin, hizmetin arkasında adam gibi durunca, yürekten isteyince olduğunu yapıldığını da göstermiş olduk. 20 yıldır aynı Vekilimiz ve aynı belde yönetimi vardı. Demek ki vekillerimizden doğru düzgün talep edilmedi, yeterince arkasında durulmadı. Nüfus az, vakalar az gelmez dediniz, soruyorum sizlere bizim yönetimimizde nüfus 2 katına mı çıktı yada vakalar 10 kat arttı mı da biz iki yılda 112 Acil İstasyon hizmetini beldemize kazandırdık.

24 saat ibadet de etseniz başkasının yaptığını kendi yapmış gibi göstermek, başkasının emeğini gasp etmek büyük günahtır.

 

Teşekkür etti!

 

112 Acil İstasyonun Hasankadı’mıza gelmesinde büyük katkıları olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yarımcısı Sayın Sadir Durmaz, Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner, Bartın Ak Parti Millet Vekilimiz Sayın Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, Bartın İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Alpaslan Erol ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

 

ETİKETLER : Bartın Hasankadı Hasankadı Belediyesi Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›