MHP Genel Merkez Heyeti Bartın’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Volkan Dudu ve Tarkan Toper, bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın’a geldi.
Bu haber 2021-12-09 14:19:14 eklenmiş ve 190 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP’li Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Bartın’ın girişinde karşılanan MHP’li heyetin ilk durağı Bartın Belediyesi oldu.

 

Geçtiğimiz Ekim ayında Ankara’daki toplantıya katılmak üzere yola çıkan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş için başsağlığı temennisinde bulunan MHP’li heyet, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de selamını iletti.

 

Söz konusu ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “İlimize ziyarette bulunmak üzere gelen Ankara Milletvekilimiz Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyelerimiz Sayın Özgür Bayraktar, Sayın Volkan Dudu, Sayın Tarkan Toper’i şehrimizin girişinde İl Başkanım Ercüment Özçelik ile birlikte karşıladık. Ardından da İlimize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyelerimiz Sayın Özgür Bayraktar, Sayın Volkan Dudu, Sayın Tarkan Toper’i belediyemizde ağırladık. Değerli Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, geçmiş olduğumuz günlerde yaşadığımız kaza sebebiyle başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Ayrıca Sayın Durmaz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti. Kaza geçirdiğimiz günden bu yana acımızı paylaşan ve desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, parti teşkilatımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›