Laboratuvar hizmeti alınacak

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, ihale usulü ile Laboratuvar hizmeti satın alacak.
Bu haber 2021-12-06 10:16:56 eklenmiş ve 85 kez görüntülenmiştir.

 

2022 Yılı Biyokimya Dış Laboratuvar Hizmet Alımı İhalesi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İhale, 20 Aralık 2021 tarihinde ve saat 10:30’da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İhaleye istekli olarak katılan firmaların, Kalite Yönetim Sistemi belgesi olarak ISO 17025 ve ya ISO 15189 Akreditasyon Belgelerine sahip olmaları gerekiyor.

Kalite yönetim sistem belgesi Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen belgelendirme kuruluşları veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunlu olacak. İsteklilerden bu bilgilerin tevsik edilmesinin istenilmesi halinde, söz konusu belgelerin, bu belgelendirme kuruluşlarının, Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşu olduklarının ve bu kuruluşlarca düzenlenen belgelerin geçerliliğini sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi gerekecek. İhale tarihi veya bu tarihten önceki bir yıl içinde alınan teyit yazıları geçerli olabilecek. Ancak, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyan belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınması zorunlu olmayacak. Bu belgenin ihale tarihinde geçerli olması yeterli olabileceği ifade edildi.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›