Özel Lale Sürücü Kursu açıldı

Özel Lale Sürücü Kursu, 33’üncü Şubesi’ni Bartın’da açtı. Kırtepe Mahallesi Tersane Caddesi No:2 C Yalı İş Merkezi’ndeki adresinde bulunan Lale Sürücü Kursu’nun açılışı görkemli bir törenle ve büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Bu haber 2021-12-06 09:19:22 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

Bartın’da ferah dersliklerde ve son model araçlarıyla kaliteli hizmet verecek olan Lale Sürücü Kursu, gerçekleştirilen törenle açıldı.

 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen törene, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, İşletme Sahibi Cengiz Kurt başta olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

 

Açılışta konuşan Lale Sürücü Kursu Bartın Şubesi’nin Sahibi Cengiz Kurt, yeni model araçlar ve tecrübeli eğitimcilerle Lale Sürücü Kursu’nun Bartın’daki sürücü kursları arasında fark edileceğini belirterek şunları söyledi:

 

“Lale Sürücü Kursları tüm Türkiye’de 32 Şubesi ile 2010 yılından itibaren hizmet vermektedir. Bugün Bartın’da biz de 33. Şube açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Ticaret ve Sanayi Bakanlığı Patent Enstitüsü tarafından 59736 tescil numarası ile markalaşmış tek sürücü kursudur. Sizden aldığımız güç ile milli, manevi ve kişisel değerlere saygı vizyonu ile size kaliteli hizmet vermekten onur duyarız. Sürücü kurslarına yeni bir soluk getirmek amaçlı olarak kurulmuş olan, Lale Sürücü Kursları gösterdiği mutlak kalite anlayışıyla yıllar içinde farkındalığını göstermiş ve tamamen kurumsal bir marka halini almıştır. Uzman eğitimci kadrosunu teknoloji ile birleştirerek gerçek anlamda güvenli sürücüler yetiştirerek İstanbul genelinde hızla yayılmıştır. Değişen eğitim anlayışı ve sınav sistemine uygun eğitim modelini takip ederek adaylara başarılı olmaları yönünde en doğru yöntemleri sunmaktadır.

 

 

“Tamamen başarılı, güvenli bir sürücü olma hizmeti”      

 

 

Lale Sürücü Kursları her yıl yenilenen araç filosuyla hizmet verirken, hizmetini gelecek yıllarda Türkiye geneline yayarak daha fazla kişiye ulaşma hedefine doğru yol almaktadır. Online eğitim dokümanları ile kurs dışında tekrar ve deneme yapma olanakları da sunan Lale Sürücü Kursları, düzenlediği promosyonlar ile adaylar arasında rekabeti öne çıkarmakta ve başarı odaklı olarak hediyeler sunmaktadır. Böylelikle de eğitim alanında ne gibi bir ayrıcalık doğurduğunu da gözler önüne sermektedir.

 

Eğitim araçları ve tamamen teknolojik bir sunum anlayışı ile dersleri veren tecrübeli uzman kadrosu adaylara yalnızca bir sınav hazırlığı değil aynı zamanda tamamen başarılı, güvenli bir sürücü olma hizmeti vermektedir. Tüm paydaşları ile birlikte çevresinin en çok tercih edilen sürücü kursu olma özelliği taşıyan, Lale Sürücü Kursları kalite standartları ve kadrosu ile mutlak memnuniyet garantisi veriyor.”

 

Daha sonra ise iş yerinin açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreni, davetlilere ikramda bulunulmasıyla sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Özel Lale Sürücü Kursu Cengiz Kurt
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›