Izgara satın alınacak

Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, açık ihale usulü ile kaba ve ince ızgara alımı yapacak.
Bu haber 2021-12-01 10:25:07 eklenmiş ve 88 kez görüntülenmiştir.

 

Zonguldak Belediyesi’nin Kaba Ve İnce Izgara alımı ile ilgili ilanı, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale konusu mallar sözleşmenin imzalanmasına müteakip 45 gün içerisinde idarenin belirleyeceği tarih ve saatte peyder pey teslim edilecek.  İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu olacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Zonguldak Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kalemi’ne elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.

Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olarak belirlendi.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

 

 

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›