Her şey daha huzurlu ve güvenli Bartın için!

Gerçekleştirilen operasyonlarla Bartın halkının büyük takdirini kazanan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tüm birimleriyle suç ve suçlularla mücadeleye devam ediyor.
Bu haber 2018-10-20 14:19:30 eklenmiş ve 354 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem Çömlek

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, gece gündüz demeden kentin huzuru ve güvenliği için var gücüyle çalışıyor.

Yunuslar ile daha güvenli bartın

Bartın’da genel güvenlik ve kamu düzeninin sağlanması, meydana gelebilecek suçların oluşmadan önce önlenebilmesi amacıyla çalışan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri, geçtiğimiz günlerde Tuna Mahallesi'nde şüphelendikleri bir aracı durduru. Yunusların dikkatli çalışmaları neticesinde durdurulan araçtan ruhsatsız HERSTAL BELGIQUE Astra cal.9mp marka tabanca ve tabancaya ait 9mm. çapında 5 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıs ile alakalı tahkikat devam ediyor.

 

 

Hırsızlık yapan şebeke çökertildi

Yine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinde hırsızlık yaptıkları yerlerde bulunan güvenlik kameralarını yönlerini değiştiren hırsızlık şebekesi de kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 3 şüpheli E.B,F.B ve O.K, Bartın’da bazı binaların içerisinde ve eklentilerinde ikamet sahiplerinin çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, kablo, peteklerinin çalarak satmaya başladı. Zanlılar girdikleri binalardaki güvenlik kameralarının da yönlerini değiştirerek, izlerini kaybettirmeye çalıştı. Şikayetler üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıları çevredeki güvenlik kameralarının yardımıyla kıskıvrak yakaladı.
Yakalanan 3 şüphelinin binalarda bulunan para edecek ne varsa söküp hurdacılara sattıkları tespit edildi. Çalıntı malları alan hurdacılara da hırsızlık malı satın almaktan adli işlem başlatıldı. Hurdalıklarda yapılan incelemelerde çalınan malzemelerin bir kısmının hurdacıda geri dönüşüm için presletildiği tespit edildi.


Olayla ilgili başlatılan tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›