Bölgede yapılan çalışmalar değerlendirildi

Karayolları Kastamonu Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Müdür Yardımcısı Ali Başak ve 156.Şube Şefi Serkan Akyüz’ü makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bölgede yapılan çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu.
Bu haber 2021-11-18 09:55:35 eklenmiş ve 81 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karayolları Kastamonu Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Müdür Yardımcısı Ali Başak ve 156.Şube Şefi Serkan Akyüz’ü makamında ağırladı.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Bölge Müdürü Oğuzhan ve beraberindeki heyet yaşanan trafik kazasında yaralanan Başkan Akın’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Bölgede yapılan çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunan Başkan Akın, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Karayolları Kastamonu Bölge Müdürü Sayın Yüksel Oğuzhan, Müdür Yardımcısı Sayın Ali Başak ve 156.Şube Şefi Sayın Serkan Akyüz Belediyemizi ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Değerli misafirlerimizle bölgede yapılan çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Karayolları Kastamonu Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan Müdür Yardımcısı Ali Başak 156.Şube Şefi Serkan Akyüz’
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›